follow Catalog firme » Casa decoratiuni » Tapet » Judetul BRASOV
  home     Tapet   Judetul BRASOV

Tapet Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru tapet completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tapet brasov tapet clasic, tapet fibra de sticla, tapet trafic greu, tapet textil, tapet clasic brasov, tapet fibra de sticla brasov, tapet trafic greu (Brasov, BRASOV)
Un vechi concept sub un nou aspect! vopseaua nu mai este singura solutie, tapetul revine in forta. tapet modern, clasic, retro, tapet textil, de fibra de sticla, de trafic greu recomandat la hoteluri si pensiuni. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0757 *** ***Click aici!
tapet brasov, tapet fibra sticla, tapet fibra sticla brasov (Brasov, BRASOV)
Denmark design romania utilizezaza in amenajarea spatiilor tapet din fibra de sticla, un material special din fibra de sticla minerala pura (glass deco fabrics) cu o multitudine de texturi. acesta poate fi folosit la imbracarea peretilor interiori, inclusiv a celor cu cerinte speciale ca de exemplu cei ai unitatilor medicale...
0727 *** ***Click aici!
tapet brasov, tapet (Brasov, BRASOV)
Societatea noastra va ofera parchet triplu stratificat Polarwood,noul brand Karelia, parchet lemn masiv autohton, parchet laminat Tarkett, Alsafloor si Krono , solutii profesionale pentru montaj parchet, solutii de intretinere parchet, tapet, panouri decorative 3D, mocheta si PVC Tarkett la cele mai inalte standarde de calitate. Suntem producatori de usi din lemn masiv si usi din lemn stratificat pentru exterior si interior, intr-o gama variata..
0744 *** ***Click aici!
tapet textil, tapet (Brasov, BRASOV)
Experienta acumulata din 1995 in amenajarea sediilor de firma, a hotelurilor si a locuintelor rezidentiale face ca astazi sa va oferim consultanta si produse realizate in ateliere proprii prin cele 3 divizii: rezidential, office, hotel. puteti alege din colectia noastra care cuprinde 11 producatori, peste 1000 de modele de perdele, draperii, tapet si tapiterie cu design classic, modern, black out si tratate..
0722 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie